Qui som

Som una entitat participativa de caràcter assembleari, democràtic i sense afany de lucre, inscrita i reconeguda legalment pel registre d’Associacions de la Generalitat de Catalunya.

L’AFA és representada per la Junta Directiva, i aquesta està formada per famílies voluntàries i desinteressades que donen suport a la comunitat educativa de l’escola Petit Estel- la Nova.

L’associació de famílies d’Alumnes (AFA) de l’escola Petit Estel- la Nova té l’objectiu i la il·lusió de reforçar i afavorir la comunicació entre les famílies, l’equip docent i la direcció del centre, de manera que les famílies puguem acostar-nos al projecte educatiu dels docents i afavorir en tot moment un ambient de diàleg obert del qual puguin néixer solucions i millores.

L’AFA també col·labora en projectes educatius, culturals i recreatius concrets com el Camí Escolar. També promou activitats organitzades dins i fora de l’escola (festa final de curs, Marató de TV3, xerrades, extraescolars,….) i iniciatives com la socialització dels llibres de lectura per al curs vinent 2023-24, el reciclatge de material escolar, xandalls, bates i motxilles. I un gran repte a assolir: fer que tots els nens i nenes puguin tenir el vestuari i els complements del Pessebre vivent que l’escola organitza per Nadal. És un objectiu que, entre tots, segur que serà possible.